Onze pianiste Rincke de Bont

In het voorjaar van 2014 kon ik genieten van een optreden van B-vocals bij het afstudeerconcert van Michiel. Toen wist ik nog niet dat Michiel, een goede vriend van mij, mij enkele maanden later zou vragen of ik me niet wilde aansluiten bij de B-vocals als pianist. Ik heb een repetitie meegedraaid en na de eerste helft wist ik het meteen: natuurlijk doe ik mee! De leden zijn erg enthousiast, en kunnen ook nog eens een potje goed zingen. Sinds september 2014 ben ik dus verbonden aan het koor en heb ik dit koor bij vele uitvoeringen en projecten door heel Nederland mogen begeleiden.

Buiten spelen bij B-vocals ben ik afgestuurd kunst- en cultuurwetenschapper, woonachtig in Breda en werkzaam bij Stadsarchief Breda. Zelf zing ik ook graag af en toe met mijn coverbandje op een feestje. Ik hoop nog lang verbonden te zijn aan het koor!