Lid worden

Ben je geïnteresseerd om mee te zingen in ons gezellige koor en ben je tussen de 25 en 55 jaar, neem gerust contact met ons op! Ervaring met zingen of het kunnen lezen van noten is handig, maar zeker geen must.

Als je interesse hebt, mail ons dan even. We nodigen je dan uit om 2 keer vrijblijvend te komen kijken en mee te zingen. Als je na 2 proefrepetities besluit om lid te worden, dan neemt onze dirigent een korte zangtest af. Hierbij wordt gelet op stembereik, ritme en toonvastheid. Ook kan hij samen met jou bekijken bij welke stemgroep (sopraan, alt, tenor of bas) je het beste aan kunt sluiten. Het is voor jezelf wel prettig om een lied naar eigen keuze in te brengen.

We repeteren elke maandag (met uitzondering van de schoolvakanties) van 20.15 tot 22.15 in Dorpshuis ’t Klooster in Bavel. Kun je een keer niet, dan is dat geen probleem. Maar de intentie is wel om zo consequent mogelijk aanwezig te zijn.

Onze contributie bedraagt per half jaar € 95,- Daarmee krijg je bladmuziek en kledingaccessoires voor optredens en krijg je koffie of thee tijdens de pauze van de repetitie.

Wij zien je graag een keer bij onze repetitie!