Helaas… AmaZing Bavel 2020 gaat niet door

Door het Coronavirus staat Nederland op ’n kop. Alle evenementen worden afgelast, scholen zijn dicht en wat er na 6 april gaat gebeuren weet niemand nog. Maar de kans is groot dat de maatregelen ook na 6 april nog gelden.

Ons koningspaar zal dit jaar geen Koningsdag vieren en ook 538 slaat dit jaar over.

Het bestuur van B-Vocals moet ook een beslissing nemen over AmaZing 2020. Met pijn in ons hart hebben we alles op een rijtje gezet en unaniem besloten dat we dit jaar geen AmaZing kunnen organiseren. We vinden het niet verantwoord naar de leden en de dorpsgemeenschap toe.

Het is echt ontzettend jammer dat alle tijd en moeite die er al in gestoken is door het combo, de solisten, de organisatie en de koorleden niet beloond wordt. Langs deze weg wil ik iedereen echt enorm bedanken voor zijn/haar betrokkenheid en inzet. We moeten een mooi feest gaan missen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *