Altijd even tijd om bij te kletsen.

Popkoor B-vocals zoekt nieuwe leden!

Omdat wij ons als koor willen versterken, zijn wij in alle stemgroepen (bassen, tenoren, sopranen en alten) op zoek naar nieuwe leden. Wij repeteren op maandagavond van 20.15 tot 22.15 uur in Dorpshuis ’t Klooster in Bavel onder leiding van onze dirigent Michiel Geerts.

Ons repertoire bestaat uit moderne popnummers zoals ‘Wake me up’ van Avicii en ‘Human’ van ‘Can’t stop the feeling’ van Justin Timberlake, maar ook nederpop nummers zoals ‘Zij maakt het verschil’ van De Poema’s en ‘Het regent zonnestralen’ van Acda & De Munnik.

Mocht je naar aanleiding van deze oproep interesse hebben gekregen in ons koor en je bent jonger dan 55 jaar, neem dan contact op met ons secretariaat om een keer deel te nemen aan een repetitie. Je mag twee keer een repetitie vrijblijvend bezoeken, Als je na 2 proefrepetities besluit om lid te worden, dan neemt onze dirigent een korte zangtest af. Hierbij wordt gelet op stembereik, ritme en toonvastheid. Ook kan hij samen met jou bekijken bij welke stemgroep je het beste aan kunt sluiten.

Je bent van harte welkom!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *